Julen står for døren, og det betyder julegaver. Du har sikkert allerede mærket de grå hår komme snigende, når du skal finde den perfekte gave til dem, der står der allernærmest. Her skal der mere end bare en flot sweater til at ramme plet.

De seneste år er oplevelsesgaver blevet et stort hit, og du kan nemt købe diverse gavekort til brunch, ferier og en tur i en lækker bil. Desværre viser undersøgelser, at mange gavekort aldrig bliver brugt, fordi de enten har for kort holdbarhed, eller fordi modtageren glemmer dem. Du skal derfor tænke dig godt om, før du køber en klichéfyldt oplevelse, som ikke passer til modtageren, og som aldrig bliver brugt.

Slots-ferie i Jylland

Hvis du skal købe en gave til din kæreste eller ægtefælle, kan en slots-ferie være en rigtig god idé. Det er et ophold, I kan tage på sammen, som giver en lille pause i hverdagen. Når det er en oplevelse for jer begge to, er der større chance for, at den bliver brugt.

En slots-ferie er et par overnatninger på et af Danmarks slotte. I Jylland kan I for eksempel tage på Gram Slot, Sophiendal Gods eller Kokkedal Slot. I kan også smutte lige på den anden side af broen til Hindsgavl Slot i Middelfart.

Læs mere her.

Planlæg ferien med det samme

Du kan foreslå en eller to datoer sammen med gaven, så I med det samme kan begynde at planlægge turen. Når der er en fast dato, undgår du, at pakken ender i bunken med ”det skal jeg lige have kigget på en dag”. Samtidig kan I begynde at glæde jer allerede fra juleaften, og lige indtil I skal afsted.

Som med mange andre oplevelser er det næsten forventningens glæde, der er størst. I vil sikkert også opleve, at I er ekstra glade for hinanden bare ved tanken om at skulle afsted.

Besvar