Fanø er en fremragende ø, som du sejler til fra Esbjerg. Den er kun 56 km2 stor, men det er nok til at rumme alt, hvad du har brug for til at fuldende ferien. Se her, hvorfor du skal tage til Fanø på sommerferie.

Fanø er ø, der ligger ved Vesterhavet, og det er en fremragende ø med masser af oplevelser. Øen er 16 km lang og 5 km bred, og der er tre byer på Fanø: Nordby, Sønderho og Rindby.

Det tager kun 15 minutter at komme til Fanø, hvis du tager færgen fra Esbjerg. De 15 minutter er godt givet ud, hvis du tænker over alle de oplevelser, du får, når du besøger Fanø om sommeren.

Herunder får du et lille indblik i de mange steder, begivenheder og oplevelser, du har i vente, hvis du planlægger et visit til Fanø. Hvis ikke, så er det bare om at komme i gang med at finde et sommerhus på Fanø. Du vil med garanti ikke fortryde det.

Disse steder må du ikke gå glip af, når du besøger Fanø

Selvom Fanø er en lille ø, rummer den en masse flotte steder, hvor du kan få én på opleveren. Overvej blandt andet at besøge følgende steder, hvis du befinder dig på øen:

Klitrækkerne mod vest: Her er tale om et råt område, hvor du kan mærke naturen og få vind i håret. Ganske imponerende natur, og så er det ikke svært at komme hertil, hvis du medbringer en cykel eller går.

Vadehavet: Vadehavet er helt enormt imponerende, når der er lavvande. Her kan du få hverdagen på afstand, luft i håret og vind i tankerne. Gå en tur langs vadehavet, så vil dine bekymringer forsvinde som dug for solen.

Stranden:Stranden på Fanø er flot og imponerende, og så har den noget af det bedste badevand i Danmark. Gå en tur langs stranden eller spring i bølgerne, så vil du virkelig mærke glæden ved den danske sommer.

Besvar